Liten sjuk Lucas...

Fröken Gerd ringde och sa att Lucas hade såå ont i magen, så de va bara att hämta hem honom, nu ligger han på soffan och tittar på tv, Oscar har jag precis lagt för att sova lite... Nästa vecka har lucas höstlov, gud så skönt de ska bli!! :-) Ska nog försöka hitta på något kul med honom, kanske åka till familjebadet, och gå på bio någon dag också..!

Är så sugen på pannkaka, med grädde och hallonsylt, så de ska vi nog äta idag! Yummy!
Imorgon blir de mys med familjen, kanske Becca o Jonas kommer, Jonas o Jonas har visst någon ide om att grilla:-)
 
På lördag ska vi åka till borlänge, måste köpa mig ett par nya träningsbyxor, mina har blivit lite för stora:-D och så måste vi införskaffa oss en skotork nu när de blött o jäkligt ute! Sen åker vi vidare till falun, till Johanna Danne o barnen, de skulle bjudas på tacos:-) Ska bli trevligt!

Dags att hänga lite tvätt och ge Lucas något att äta!
Lägger in lite bilder från mobilen:-) Hittade massa gamla och lite nya bilder där!

 
Merima o Saga:-)


Cornelia!:-)

Nu kommer lite gamla bilder..
Sion som inte finns med oss längre, Syster o Eddie

  

Lucas 4 år :-) Och Lucas kramar en liten Lin!!

 

  

Jonas o Lucas!:-)


Lite bus


Nu till lite nyare igen.
Felicia och Oscar.



Och till sist, min härliga kusin och bästa vän, Becca, och lilla Oscis!!:-)

  

Nu blev de en jädrans massa bilder!

Ha en bra dag, tack för mig hej!


Bvc besök!

Åkte in till stan vid halv tolv, träffade Merima Saga Emelie och Melina, tog en kaffe på Engel:-) Va så längesen nu jag träffade Saga, och hon har ju blivit så stor, så de va kul! Sen kom Linda och Cornelia också!Vi tog sällskap till villgott, Cornelia o Saga skulle leak lite där, och Oscar skulle få väga och mäta sig, OCH få spruta! Det gick ganska bra, han blev lite ledsen. Få se om han får feber..!

Han väger: 10590
68,5 cm lång
46 i huvudomfång
Det är helt sjukt va stor han är min grabb! :-) Men snart börjar han nog röra sig.. Läkaren sa att när han vaknar på natten så ska han inte få en flaska välling, utan en halv, egentligen behöver han ju inge välling alls, men ibland duger de inte med bara vatten, han bara vägrar somna om,då gnäller han HELA natten, välling är de enda som hjälper, man lär ju få sova om man ska orka va människa! 

Lucas fick åka taxi hem med Linus idag, fick vara med honom Elsa o Susanne, hade gått jätte bra iaf! Skönt att man har grannar som ställer upp!:-)
Vi åt kvällsmat för ett tag sen, Jonas somnade på soffan och vaknade nyss, Lucas o Oscar  leker.. Lucas låtsas vara Oscars fröken, och Oscar har tydligen varit lite jobbig i klassen, så Lucas drar lite regler för honom, skriver lappar åt honom som han ska ta med sig hem till mamma o pappa, han är så rolig Lucas! :-)
Jag fick nyss en lapp där det stod:

Oscar tryg har varid boksa pojkar rok(ska vara och) flickor.
Och en annan som de står:
Oscar har slutar sejer oscar.

Nu ska jag snart natta mina pojkar, ge Oscar en alvedon för nu börjar han bli väldigt gnällig.. Sen läsa saga för Lucas!

 


Lucas dagen!

Grattis till Lucas på Lucas dagen idag! :-)


Världens bästa Lucas!!!

Hm, va gjordes igår då? Jo, vi va in till stan en sväng, Lucas träffade skol läkaren, de va någon vanlig årskurs ett kontroll, sen gick vi upp på stan och tog en kaffe med Becca, sen åkte vi hem till Pilla o Eddie, Oscar skulle sova där, usch va tomt de har varit här hemma, men Pilla ville så gärna gosa bebis! Pratade med henne imorse och allt hade gått jätte bra iaf! :-)
Becca Jonas och Jonatan kom hit på kvällen och höll oss sällskap till Idol! De va trevligt!:-)
Nu snart ska jag hoppa in i duschen, för vi ska åka till borlänge idag, jag och Becca ska shoppa lite, Jonas Jonas o barnen ska åka till Charlies lekland och leka av sig lite:-) Måste handla lite vinterkläder till barnen, och jag vill ha en ny jacka och ett par nya träningsbyxor!
Måste nog skrva mig en lista på vad som ska handlas, sen in i en varm dusch!
Ha en bra dag allihopa!:-)

Plutten!


Oscar 6 månader idag! :-) 6 månader till och vi får fira din födelsedag, de kommer gå grymt fort! Mammas, pappas och brorsans solstråle! :-)

Jonas bara tjatar o tjatar om ett syskon till Lucas o Oscar, men... nä nu är jag faktiskt nöjd, men vi får se vad tiden visar.. Men OM vi skulle skaffa en till så ska de inte vara 7 år emellan dom;-)

Nu är HSB på väg hit och förhoppningsvis ska dom kunna täta fönstret inne på Oscars rum, börjar bli riktigt trött på att det är svinkallt på övervåningen för att det är en STOR glipa i fönstret, vi va på dom om de i slutet av maj, så att dom hade tid på sig att kanske byta fönster innan de blev höst och kallt(tror inte att de går att täta, fönstret är vint) men dom kommer nu, i oktober... Härligt tycker jag!!! Det är ju så himla tacksamt att man betalar för värmen här hemma, men vi får ju inte den värmem vi har inställt på.. Så vi betalar för att ge fåglarna värme...

Idag ska Lucas ta skolkort, hann inte klippa håret på honom, men de blir bra ändå tror jag:-) Efter Oscars lila lunch ska vi nog ta oss en promenad i den fina höst solen! Sen när Jonas kommer hem ska jag kanske börja fixa på Lucas rum, har inte vetat hur jag velat ha hans rum, men NU vet jag! Kommer nog bli snyggt, när vi köpt sängramen jag vill att han ska ha, och ett snyggt skrivbord sen ska jag ju måla hans hylla och kistan han har där inne:-) Kommer inte bli klart än på ett tag om jag känner min Jonas rätt, men jag ska nog tjata på honom!! ;-)

Nog om livet i källbotten, dags att göra lite nytta, hej så länge!
 


RSS 2.0