Killen!! :-D

Nu kan Oscar vända sig från rygg till mage, och mage till rygg!! :-D Så nu ligger han på golvet och rullar runt!


Snart kommer Jonas hem från jobbet, då åker vi in till stan nästan på en gång, måste springa in på inter sport o kolla efter ett par träningskor, får ont i dom jag tränar i nu... Sen blir de kalas... Har nyss slagit in paketen och nu måste jag hitta nånting att ha på mig, ganska dåligt med utbud kan jag säga!!




Oscar...

4 månader idag! :D




Äntligen!

Nu har mitt lilla troll äntligen vänt sig från rygg till mage, han har vart nära många gånger förut, men han har fått sitt tålamod från sin mor;) Så han har vart lite lat.. Hihi! Men nu gick de hur bra som helst, inget gnäll alls :D Stoora killen!!

Har varit o grattat syster nu, och min kära storebror med familj kom också dit, så trevligt att ha alla samlade....Så vi har haft en lyckad eftermiddag/kväll, gick hem till mamma efter allt kalasande, väntade på att Jonas skulle komma tillbaka från sin träning... Han har sina träningdagar tisdag o torsdag, och jag har bestämt nu att mina träningsdagar är måndagar och onsdagar, och ev någon gång under helgen, när Jonas inte har match... Ska bli riktigt skönt o få nåt att göra annat än va hemma om dagarna o bara va mamma :D

Nu ropar min pudding, dags att krypa till sängs;)


Stora killen!


Världens bästa Lucas!

RSS 2.0