Dopdagen!

En helt underbar dag!!! Så jävla vackert va det! Tack till alla som va med och tack för alla fina presenter våra pojkar fick!:)
Lucas va jätte duktig i kyrkan, Oscar också, han va glad hela tiden:) Lucas blev så ledsen igår kväll när han skulle gå och sova, för han ville ha ett till dop, och när vi sa att det inte gick så blev han helt förkrossad, undrar om de va för alla fina presenter eller för att han faktiskt tyckte att de va kul? Sen sa han "jag vill bli bebis, så jag kan döpas!!"
Hihi! De va visst en del som trodde att vi skulle slå till och gifta oss igår också, jaaa om de ändå vore så! Det hade vart fint iaf... :D
Gjorde ju 5 tårtor, dumt av mig för de gick bara åt 2 stycken, så om de kommer någon på besök är de bara att bju på tårta, och massa annat fika:)

TACK alla för en riktigt lyckad dag!

Farbror Jimmy, Morbror Daniel, Faster Rosie och Moster Pilla va faddrar.

  

 





  

Vi har världens vackraste barn!


5 Månader!


Tiden går så fort! Tokungen är redan 5 månader! Hihi! En puss till dig!!

Blev klara med alla dopkläder igår också, Jonas blev riktigt stilig:) Ingen svart väst dock, men snygg ändå, Jonas o Lucas har iaf lika byxor, hehe! Nu är de bara en svart slips till Lucas som ska inhandlas, hittar ingen nånstans, ska kolla på "lilla ängeln", där borde dom ha, HOPPAS jag!
Nu ska jag ta och göra ett ryck här hemma, dammsuga av golven lite och sen ta en dusch o fräscha till mig, Hanna o Maya skulle nog kika ut hit idag=)
Hejhej!


RSS 2.0